Petra Ritzen | Stillstaan

Stillstaan is vooruitgaan.

Samen met u onderneem ik de zoektocht naar een ceremonie om stil te staan bij juist dit bijzondere moment in uw leven. Tijdens deze tocht kan ik voorop lopen of kaartlezen… Maar als u dat prettiger vindt, kunt u ook de leiding nemen en mijn hulp alleen vragen als dat nodig is.

We volgen in elk geval steeds úw kompas!

Het zal u verbazen wat een goede ceremonie betekenen kan: voor uzelf, maar ook voor uw band met de mensen en de wereld om u heen. Of misschien zelfs wel met iets dat dit alles overstijgt…

Expertise

Als docent levensbeschouwing, handvaardigheid, kunstgeschiedenis en sociale vaardigheden heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Net als door mijn vroegere werk als huwelijksbeambte. Hierdoor ben ik in staat creatief en naadloos aan te sluiten bij uw specifieke vraag en samen nét een stap verder te zetten.

Stillstaan is de afgelopen jaren ingeschakeld door vele particulieren, scholen, parochies, bedrijven en instellingen voor:

Ceremonies (bv. bij geboorte, eerste communie, vormsel, groeifeest bij sprongen in de groei van een kind, huwelijk, bijzondere verjaardag, overlijden, (bedrijfs)jubileum, bedrijfsopening, het tekenen van een belangrijke zakelijke overeenkomst, enz.), workshops, lezingen, toneelvoorstellingen, bezinnende bijeenkomsten en bijzondere, symbolische cadeaus.

En deze gevarieerde lijst mag best uitgebreid worden… Graag zelfs!

Bezoek de website van Stillstaan

Terug naar over ons