Willemijn Jonkers | Inritual

Een goed ritueel geeft zin en vorm aan wat ons beweegt.

Een ritueel is een uitnodiging om op een geconcentreerde manier contact te maken met dat wat ons bezielt en beweegt in het leven. Daaruit kunnen wij vreugde, hoop of troost putten. De uiteindelijke vorm en invulling van een ritueel kunnen op veel manieren gestalte krijgen. En gelukkig maar! Die vrijheid hebben we immers in deze tijd…

InRitual staat mensen graag bij op hun zoektocht naar hun spirituele eigenheid: hoe maken we samen wat u beweegt op een eigentijdse manier concreet en ervaarbaar? Ik maak hierbij gebruik van jouw inspiratie  en inzet en van mijn passie, inzicht en praktische aanpak.

Expertise

Met de combinatie van mijn studie Theologie, opleiding tot predikant, opleiding Psycho-Spirituele Geneeswijzen en scholing in zang en muziek, sla ik een brug tussen academische vorming en ervaringsgericht, intuïtief leren werken. Tussen hart en hoofd, tussen geest en lichaam, tussen natuur en cultuur.

De opleiding tot coach van Weisfelt & Partners (www.weisfelt.net) heb ik met plezier gevolgd om nog meer met beide benen op de grond te kunnen werken!

Werkterrein

InRitual is gestoeld op drie pijlers: ritueelbegeleiding, didactisch werk en therapeutisch werk.

Naast het vormgeven aan eigentijdse ceremonies en rituelen, geef ik sinds 1998 consulten voor volwassenen en kinderen op het gebied van coaching, reading, healing, regressie, stervensbegeleiding en geboorte. Ook verzorgt InRitual diverse cursussen op het gebied van spirituele, intuïtieve ontwikkeling.

Naar de website van InRitual

Terug naar over ons